Zonnepanelen

Tegenwoordig hoort u erg veel over zonnepanelen, ze zijn erg populair. Dit komt omdat een investering in zonnepanelen direct voor rendement zorgt. U kunt op termijn veel geld besparen, gemiddeld verdient u de zonnepanelen terug in 5 tot 7 jaar.

Offerte op maat

Maar hoe kiest u nu de juiste zonnepanelen, het aantal, de omvormer, de onderconstructie en het montageteam? Gelukkig zijn er handige tools en goede adviseurs. Ook bij IMCODA kunt u hiervoor terecht, wij komen altijd even bij u langs om de situatie te bekijken en uw energiebehoefte en wensen te bespreken.

Wij zijn onafhankelijk van merk of leverancier waardoor we een oprecht, eerlijk en prijsgunstig advies kunnen geven. We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast is IMCODA een erkend zonnestroom installateur, dus ook de installatie is bij ons in goede handen.

Kant en klaar pakket

Sinds een korte tijd verkopen wij ook kant en klare pakketten. Hiermee weet u dat u goedkoper uit bent, zonder kwaliteit in te leveren. Let wel op dat de installatie door een erkend installateur of elektricien wordt uitgevoerd, in veel gevallen vervalt bij defecten anders de garantie van de leveranciers. Wij installeren uw zonnepanelen graag voor u.


In dit pakket vindt u seriegeschakelde Monopanelen van 325 WP (WattPiek), een Goodwe omvormer, onderconstructie Clickfit Evo, en is inclusief stekkers, bekabeling en uitvalrubbers. Ook is het mogelijk online een offerte op maat aan te vragen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Offerte aanvragen