Projecten

Wij zijn trots op alle projecten die wij afgerond hebben, en die projecten delen wij graag op onze website. Zo kunt u ook zien hoe we te werk gaan en wat wij te bieden hebben als installatiebureau.

Bij alle projecten die wij doen gaan wij veilig en verandwoord te werk, zoals ook te zien is op de foto's. Wij werken met harnassen, steigers en andere valbeveiliging, zodat onze installateurs ook op hoogte altijd veilig kunnen werken.

Project Nieuwerkerk

Bij dit project in Nieuwerkerk, Zeeland hebben wij acht zonnepanelen op het dak gemonteerd. Ook hebben wij de benodigde elektra aangesloten en mooi afgewerkt. We hebben vooraf de zonnepanelen uitgezocht en op maat besteld, zodat ze mooi rondom de dakkapel konden worden geplaatst..
We hebben in de situatie gekozen voor all black panelen omdat deze er beter uitziet. Dit vond de klant belangrijk omdat ze vanaf de straat te zien zijn.

Project Souburg

Bij dit project in Souburg, Zeeland hebben wij op een grote schuur 160 zonnepanelen geplaatst. We hebben alle panelen goed verdeeld over het dak, zo is het aanzicht van de schuur nog steeds netjes. Ook hebben we alle bekabeling gelegd op dit grote dak, en alles mooi samen laten komen in een nieuwe meterkast.

Project Zevenbergen

Deze woning hebben wij voorzien van 10 panelen. Op dit dak moesten we rekening houden met een dakraampje.

Project Zierikzee

Bij dit prject hebben wij een groot aantal zonnepanelen geinstalleerd op het dak van een fietsenwinkel in Zierikzee. Belangrijk in Zeeland is dat je rekening moet houden met de windsnelheden die hier kunnen worden bereikt. Een goede verdeling van het gewicht en de ballast is daarom essentieel.

Project Brielle

Tijdens deze klus hebben wij een groot dak van een nieuw pand voorzien van zonnepanelen. De panelen liggen in deze positie zodat de panalen het meeste (zon)licht opvangen, en de opbrengst het grootst is.